Дуже смачна і ароматна картопля, запечена по-португальськи! Часник і розмарин дають неповторний аромат!
Складові:
- молода картопля
- часник
- розмарин
- оливкова олія або вершкове масло
- велика сіль
- приготування:
Картоплю чистимо (можна не чистити, а просто добре помити). Відварюємо до готовності, остудити, щоб не обжечься.Ложкой зверху придавлюємо акуратно кожну картоплину, щоб вона злегка тріснула, але не розвалилася.
У форму для запікання наливаємо оливкову олію і розкидаємо по дну пластинки часнику.
Картоплю складаємо в форму для запікання. Солимо крупною сіллю, посипаємо розмарином.
Тепер поливаємо зверху, приблизно пів-столової ложки вершкового масла або поливаємо кожну оливковою олією.
Запікаємо в гарячій духовці до рум'янцю.
Подаємо гарячої полив ще ароматним маслом.
Смачного!