Дуже смачна і ароматна картопля, запечена по-португальськи! Часник і розмарин дають неповторний аромат!


Дуже смачна і ароматна картопля, запечена по-португальськи! Часник і розмарин дають неповторний аромат!





Складові:

  • молода картопля
  • часник
  • розмарин
  • оливкова олія або вершкове масло
  • велика сіль
  • приготування:




Картоплю чистимо (можна не чистити, а просто добре помити). Відварюємо до готовності, остудити, щоб не обжечься.Ложкой зверху придавлюємо акуратно кожну картоплину, щоб вона злегка тріснула, але не розвалилася.
У форму для запікання наливаємо оливкову олію і розкидаємо по дну пластинки часнику.
Картоплю складаємо в форму для запікання. Солимо крупною сіллю, посипаємо розмарином.
Тепер поливаємо зверху, приблизно пів-столової ложки вершкового масла або поливаємо кожну оливковою олією.
Запікаємо в гарячій духовці до рум'янцю.
Подаємо гарячої полив ще ароматним маслом. 
Смачного!




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.