Як пріготуваті чанахи:






Інгредієнті:
  • м'ясо свинини 700г
  • картопля 600г
  • квасоля червона 1 скл
  • томатна паста 1ст.л.
  • цибуля 1шт велика
  • морква середня 1шт
  • смалець 2ст
  • часник 6-8зубчіків
  • борошно 4ст.л.
  • лавровий лист 1шт.
  • сіль
  • чорний перець Мелен
  • зелень петрушки
  • олія
  • червона паприка мелена

Приготування:

Приготування:
Квасолю замочіті на ніч, потім відваріті до готовності (вона винна буті не твердою.

Картоплю поміті, почистити та порізаті великими шматочками. Обсмажіті на Олії почти до готовності.

Цибулю почистити та порізаті дрібнімі кубиками.

Моркву такоже поміті, почистити. Натертого на грубій тертці, або нарізаті кружальця. Це вже за Вашим смаком.

Взамін томатній пасті можна вікорістаті помідори. Їх необходимо почистити від шкіркі та порізаті кубиками.

М'ясо нарізаті Досить великими Шматко. Обсмажіті на Олії на великому вогні до рум'яної скорінкі. Додати смалець.

До обсмаженого м'яса Додати цибулю та моркву, ретельно усе перемішаті та смажіті на Середньому вогні 10-15 хвилин, помішуючі.

Додати томатну пасту, знову добре перемішаті та смажіті на Середньому вогні 5 хвилин, помішуючі. Если додаємо помідори, то смажіті нужно довше: примерно 15 хвилин.

У більшу каструлю наліваємо примерно 2,5-3 літри води. Ставімие на великий вогонь. Додаємо до води обсмажену картоплю, відварену квасолю. Коли вода закипить зменшуємо газ та додаємо м'ясо з овочами. А також солимо, перчімо, додаємо лавровий листок, червоний Мелень перець, дрібно нарізаній часник та зелень петрушки. Даємо покіпіті 10 хвилин.

Пробуємо на смак та при необхідності досолюємо.

На сухій сковороді без Додавання жиру обсмажуємо борошно до золотистого кольору. Додаємо до борошна 1-2 черпаки чанашного бульйону и добро розмішуємо до однорідної консістенції. 
Віліваємо Цю суміш у чанахи. Нехай покипить ще 5 хвилин.

Знімаємо з вогню, накріваємо кришкою та даємо настоятіся!

Чанахи Готові! Смачного!
Примітки:
М'ясо краще смажіті на Великій сковороді, оскількі до него потім будемо додаваті овочі.
Томатної пасти можна замініті помідорамі (примерно 2-3 шт.). А ще краще використовуват томатну пасту домашнього Приготування.
чанахи Найкраще подаваті у глиняних горщики!




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.