Закуска Із печінки i кабачків


Iнгредієнти




  • Кабачок - 1 кг. 
  • Йогурт без добавок (або нежирної сметани) - 100 гр. 
  • Гірчиця - ½ ч.л. 
  • Кріп - 1 пучок. 
  • Часник - 2 зубчики. 
  • Олія - 1 ст.л. 
  • Прованські трави - 1 ч.л. 
  • Сіль, перець за смаком. 

Приготування
Для качана, основний інгредієнт - кабачки, нужно ПРОМІТЕЙ, обсушіті и порізаті на шматочкі розміром примерно 2,5х2,5 см. Серединку з насіння НЕ вікорістовуємо, тому їх нужно ВИДАЛИТИ.
Полійте скібочкі кабачків олією, посоліть и поперчіть, посіпте прованськімі травами. Вікладіть кабачки одним шаром на деко, поставте в розігріту до 200 градусів духовку и запікайте примерно 15-20 хвилин.
Тім годиною приготу соус, здля закуски Із печінки кабачків: з'єднайте йогурт з гірчіцею, з пропущеним через прес часником та Дода подрібненій кріп.

Кабачки дістаньте з духовки, остудіть та заправте соусом. Ось і готова закуска!


Джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.