Iнгредієнти
- Кабачок - 1 кг.
- Йогурт без добавок (або нежирної сметани) - 100 гр.
- Гірчиця - ½ ч.л.
- Кріп - 1 пучок.
- Часник - 2 зубчики.
- Олія - 1 ст.л.
- Прованські трави - 1 ч.л.
- Сіль, перець за смаком.
Приготування
Для качана, основний інгредієнт - кабачки, нужно ПРОМІТЕЙ, обсушіті и порізаті на шматочкі розміром примерно 2,5х2,5 см. Серединку з насіння НЕ вікорістовуємо, тому їх нужно ВИДАЛИТИ.
Полійте скібочкі кабачків олією, посоліть и поперчіть, посіпте прованськімі травами. Вікладіть кабачки одним шаром на деко, поставте в розігріту до 200 градусів духовку и запікайте примерно 15-20 хвилин.
Тім годиною приготу соус, здля закуски Із печінки кабачків: з'єднайте йогурт з гірчіцею, з пропущеним через прес часником та Дода подрібненій кріп.
Кабачки дістаньте з духовки, остудіть та заправте соусом. Ось і готова закуска!
Джерело