Яблучний пиріг з начинкою (Цвєтаєвській


Яблучний пиріг з начинкою (Цвєтаєвській) Цей пиріг - не просто (Тісто - яблука). Тут особлива Яблучний начинка! Чи не дарма у него така назва! 
кладові:



1. Борошно ВИЩОГО сорту -1 стакан если нужно, то - более. 
2. Сметана - 100 грам. 
3. Вершкове масло - 150 грам. 
4. Розпушувач для тіста - чайна ложка.

начинка:

1. Сметана - 200 грам. 
2. Склянка цукри, (або немного менше если не подобаються солодке) 
3. Одне яйце. 
4. Дві столові ложки борошна. 
5. 4-5 великих яблука, бажано НЕ дуже солодких.

Приготування:

1. Змішайте борошно з розпушувачем и просійте через сито в миску Достатньо розміру нарізаємо вершкове масло невелика шматочкамі и додаємо в Ємність з борошна змішуємо и розтіраємо пальцями так, щоб Вийшла крихта. Далі додаємо сметану и вімішуємо Тісто сделать це треба якомога швідше если будете місіті Повільно и Довго пиріг буде жорсткий.

2. Чи готові Тісто обертаємо харчових плівкою и поміщаємо в холодильник, на півгодіні. За цею годину можна готувати начинку. У міксері або вручну змішуємо сметану, цукор яйці и борошно до тих пір поки весь цукор НЕ розчин.

3. зчіщаємо шкірку з яблук, відаляємо серединки потім ріжемо тонкими часточка іскладаємо в миску ІТА вічавлюємо на них сік половини лимона. Перемішуємо яблука, щоб смороду Повністю покрити лимонним соком, це сповільніть їх потемніння на повітрі. 
4. До цього моменту Тісто Вже Досить охололо, змащуємо маслом, або жиром, форму (краще Всього розбірну), дістаємо его з холодильника и вікладаємо на форму.

5. зверху покріваємо Тісто кулею яблук и поліваємо кремом зі сметаною. Духовку розігріваємо до 180 градусів и ставімие форму з пирогом запікатіся, примерно, через хвилин 40-50 перевіряємо Готовність, дістаємо з духовки. 6. Нарізаті, для подачі на стіл, пиріг краще, после его, остігання. 
Смачного!



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.