Салат Мишки в сирі
Складові:
- 500 г відвареного курячого філе;
- 200 г твердого сиру;
- три варених яйця;
- 100 г волоських горіхів;
- 300 г винограду без кісточок;
майонез.
Для мишей: варені курячі та перепелині яйця, обрізки сиру та бутони гвоздики.
Приготування:
М’ясо та білки нарізаємо кубиками.
Сир натираємо на тертці, а волоські горіхи подрібнюємо.
Всі інгредієнти змішуємо і заправляємо майонезом.
Суміш розділяємо на дві частини. Одну з них викладаємо на блюдо рівним шаром.
Зверху – виноград, його та боки покриваємо другою частиною суміші.
Натираємо на дрібній тертці яєчні жовтки та обсипаємо салат з усіх боків.
Залишилося прикрасити його половинками яєць. Вушка і хвостик можна зробити із сиру або ж вареної ковбаси, в носик та очі – з бутонів гвоздики або маслин.
ДЖЕРЕЛО