Морквяні деруни з гірчичним соусом

 Морквяні деруни з гірчичним соусом


ІНГРЕДІЄНТИ
  • 2 скл. натертої на дрібній тертці моркви
  • 6 скл. води
  • ¼ скл. пшеничного борошна
  • 2 яйця
  • 3 ст. ложки молока
  • 2 ст. ложки дрібно порізаної цибулі
  • ¼ ч. ложки солі
  • 2 ст. ложки подрібненої петрушки
  • олія для смаження у фритюрі
  • Для соусу:
  • 1 ст. ложка подрібненої петрушки
  • 1 ст. ложка винного оцту
  • 1 ст. ложка готової гірчиці
  • 1 ч. ложка дрібно порізаної зеленої цибулі
  • ¼ скл. оливкової олії


ПРИГОТУВАННЯ
В каструлі закип’ятити 6 склянок води. Викласти подрібнену моркву, накрити кришкою і варити 3 хвилини. Відцідити і промити в холодній воді.
Знову процідити і викласти на паперовий рушник. У великій посудині змішати борошно, сіль і перець.
В іншій – молоко і жовтки, збити. З’єднати обидві маси, добре перемішати. В тісто викласти варену морку, подрібнену петрушку, цибулю.
В невеликій посудині на швидкому режимі міксером збити білки до пишноти. Додати білки в тісто, перемішати. У велику сковорідку налити олії, сильно розігріти.
В склянку на третину налити тіста, вилити на сковорідку і смажити близько 2-ох хвилин з кожного боку.
Так – все тісто. У посудині змішати петрушку, оцет, гірчицю і зелену цибулю. Подавати деруни з соусом.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.