Торт Орео: покроковий рецепт з фото


Деякий час тому в продажу з'явилося печиво під назвою «Орео», воно складається з двох шоколадних печенек, з кремом між ними. Смак цих ласощів полюбився багатьом, тому, сьогодні господині придумали кілька рецептів, як готувати торт «Орео» з випічкою або без випічки. У першому варіанті використовується печиво в якості прикраси, а в другому ласощі застосовують для створення самого торта.




В даному випадку печиво буде виступати основою десерту. Ми ж докладніше опишемо, як зробити торт «Орео» за рецептом з фото крок за кроком в домашніх умовах з випічкою. Також нижче буде написаний процес приготування такого торта, без застосування духовки.


Торт «Орео» з випічкою

Інгредієнти для коржа:


  • гіркий шоколад чорний без цукру - 160 грам;
  • курячі яйця - 1 штука;
  • жовток курячого яйця - 1 штука;
  • вершкове масло - 125 грам;
  • цукор коричневий - 185 грам;
  • біле борошно - 90 грам;
  • какао в порошку - 45 грам.

  • Продукти для крему:

  • горіхова паста (або Нутелла) - 270 грам;
  • вершки жирністю 33% - 160 мл;
  • вершково-сирний сир - 750 грам;
  • цукровий пісок - 125 грам;
  • листової желатин - 12 грам.
  • рідкий барвник жовтого кольору.
  • Продукти для ганаша:

  • чорний шоколад без цукру і добавок - 120 грам;
  • вершкове масло - 25 грам;
  • жирні вершки - 110 грам.
  • В якості прикраси використовується печиво «Орео», його розміщують на поверхні ще не застиглого ганаша, знадобиться близько восьми печенек.


Процес приготування:

Щоб зробити торт «Орео» за рецептом з фото крок за кроком з випічкою, варто підготувати тісто, для цього розтоплюють чорний шоколад. В отриману масу додають необхідну кількість вершкового масла. Як тільки маса придбає однорідну структуру, до неї насипають цукровий пісок і все варять близько хвилини. До шоколадної маси додається кілька курячих яєць і один жовток. Процес перемішування проводиться дуже швидко, щоб яйця не почали згортатися. Під час перемішування, до майбутнього тесту додають какао порошок і насипають одну порцію борошна.


Як тільки тісто буде ретельно перемішують, можна заготовити для нього форму, для цього береться кругла роз'ємна ємність, вона повинна бути близько двадцяти сантиметрів в діаметрі. Дно необхідно застелити папером для випічки, також надходять і з бортиками, попередньо прогрівають духову шафу до 180 градусів.



Десерт повинен випікатися при такій температурі 40 хвилин, іноді необхідно менше часу. Брауні не повинен пересушити, важливо, щоб корж залишився злегка вологим, це допоможе зробити торт більш м'яким і смачним. Як тільки основа буде готова, їй дають деякий час охолонути на решітці. А поки Брауні остигає, можна зайнятися приготуванням крему.


Підготовка крему:

Листовий желатин кладуть в десять мілілітрів холодної води, після чого необхідно дочекатися, поки пластини добре набрякнути. Далі в невеликому сотейнику перемішують вершки і цукровий пісок. Суміш переміщують на плиту і варять на повільному вогні до кипіння, дуже важливо помішувати постійно складу. В окремій мисці з'єднують будь-яку арахісову пасту і вершковий сир, масу перемішують до отримання однорідності, робити це зручніше міксером. Щоб отримати гарний відтінок, можна крапнути кілька крапель жовтого барвника.



Коли вершкова маса охолоне, до неї додають заготовлений желатин, суміш ретельно збивають. Далі вершки можна з'єднати з сирною масою, роблять це дуже акуратно. При бажанні, в чізкейк можна додати трохи поламаного печива «Орео», тоді смак торта вийде ще більш шоколадним. Найкраще на цьому етапі не використовувати міксер, перемішують крем тільки за допомогою віночка або лопатки.



Готуємо ганаш:

Щоб приготувати ганаш, необхідно на дуже повільному вогні розтопити шоколад, далі в нього тонкою цівкою додають жирні вершки і все добре перемішують. Суміш доводять до кипіння і охолоджують до кімнатної температури. У ще досить теплу масу додають розм'якшене масло і все перемішують.


Збірка торта:

У роз'ємну форму кладуть готовий корж, зверху виливають крем і ставлять в холодильну камеру на вісім годин. Після цього на торт наливають теплий ганаш і прикрашають все печивом «Орео». Десерт знову прибирають в холодильник.



Торт «Орео» без випікання

Продукти для основи:

вершкове масло - 55 грам;

печиво «Орео» - 20 штук.

Продукти для начинки:

молоко 3,2% - 75 мл;

вершки жирні - 120 мл;

вершкове масло - 30 грам;

пудра цукрова - 20 грам;

печиво «Орео» - 18 штук;

білий шоколад без добавок - 110 грам;

сир - 420 грам.

прикраса:

вершки жирні - 160 мл;

цукрова пудра - 30 грам.

Процес приготування:

Щоб зробити торт «Орео» за рецептом з фото без випічки з печива, починають з основи. Для цього печиво подрібнюють в крихту, зробити це краще за допомогою комбайна. Далі до нього додають розм'якшене масло і ретельно перемішують. Якщо суміш вийшла трохи сухої, то можна додати туди трохи вершків або сметани.



Готується форма, місткість повинна мати діаметр від 16 до 20 см. Форму вистилають папером для випічки, а потім укладають суміш з печива і масла. Коли основа буде готова, приступають до приготування крему.




Приготування крему:

для цього молоко наливають в сотейник і ставлять на вогонь. Туди ж кладуть білий шоколад і вершкове масло, все вміст потрібно весь час помішувати до повного розчинення інгредієнтів. Таким чином, отримуємо шоколадний крем. Тепер за допомогою сита подрібнюється сир. Можна використовувати для подрібнення комбайн, до шоколадного крему укладається подрібнений сир і ретельно перемішується.


Для торта «Орео» за рецептом з фото без випічки беруться жирні вершки, краще купувати продукт жирністю не менше 33%. Вершки збивають і поступово до них додають цукрову пудру. Шоколадну масу поступово додають до вершків і обережно вимішують до отримання однорідності. Можна укласти в крем подрібнене печиво і все ще раз перемішати. Форму заповнюють отриманим кремом, все розрівнюють і накривають харчовою плівкою. У такому вигляді десерт відправляють в холодильну камеру на три години, а потім зверху прикрашають збитими вершками.



джерело


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.