Капуста - румунська голубці Рецепт




інгредієнти

Робить близько 60-70 голубці

Підготовка до капустяного листя
2 середніх качани
1 столову ложку (15г) пропустити
4-5 гілочки чебрецю
2 гілочки свіжого кропу
кипіння гарячої води

м'ясо Заповнення
4 середніх цибулю (500 г), нарізаний
5 столових ложки (70г) рослинне масло
1/4 чашки (65г) томатної пасти
2 чайні ложки (4 г) паприки
1 1/4 чашки (250 г) довгі зерна рису, промити і осушених
1 фунт (450г) свинячий фарш
1/4 фунта (110 г) м'ясного фаршу
1/2 склянки (25г) свіжого кропу, розколотий
1 1/2 чайної ложки (7g) пропустити
1 1/2 чайної ложки (5 г) мелений чорний перець

Для капусти Суміш помістити у верхній і нижній частині може
1/2 чайної ложки (3 г) солі
2 столові ложки свіжого кропу, розколотий
мелений чорний перець

Для додавання поверх валків
14 унцій (400г) нарізані кубиками помідори можуть
1/2 фунта (230г) копчені свинячі реберця, ріжуть на шматки Менші
Гаряча вода солона

1. Видаліть серцевину з капусти. У великій може довести воду до кипіння, накрити капусту майже досить. Додайте сіль, чебрець і кріп гілочок FEW. Занурити капусту в киплячу воду з основної стороною вниз. Приготуйте на середньому вогні від 5 до 10 хвилин. Поверніть і акуратно видаліть листя. Коли листя має ніжний і гнучкий видалити і нехай охолодити їх.

2. Приготувати начинку. У сковороді Нагріти масло на середньому вогні. Кук цибулю до м'якості і глянсовий. Рух в паприки і томатної пасти і зняти з вогню. Нехай трохи охолонути. Додайте рис, мелений свинина і яловичина, кріп, сіль і перець. Перемішати, поки добре не змішано.

3. Обріжте листя капусти з товстих вен для полегшення прокатки і відкладіть. Менший Вирізати листя на шматки, якщо занадто великий. Нарізати невитрачена капусти (середня частина) і вени і місце в миску. Змішайте нарізану капусту з кропом, сіллю і перцем. Помістіть гілочки чебрецю FEW на дні великий горщик, як половину нарізаної капусти і кропу гілочки на вершині FEW.

4. Почніть робити голубці. Помістіть 1/2 до 1 столову ложку суміші на центрі нижньої частини кожного аркуша. Скласти в сторони і почати прокатки капустяний лист, щоб створити roll.Place Підготував на банку і продовжувати, поки вся начинка не буде зроблено. Помістіть іншу половину нарізаної капусти поверх валків.

5. Додайте нарізані кубиками помідори зверху, влаштовують свинячі ребра і залити гарячою підсоленій воді, поки голубці не покриті рідиною Майже.

6. Накрийте горщик і варити на середньому вогні, поки вони не починають закипати. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкувати протягом 1 години.

7. Подавати теплими зі сметаною голубці і полентой

 . ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.