Якими продуктами можна замінити антибіотики


Нижче хочу поділитися найбільш популярними продуктами, які мають властивості природних антибіотиків.


Астрагал є загальним тонізуючим засобом для тіла. Про його корисні властивості знали ще тисячу років тому і застосовували в китайській медицині для зміцнення імунної системи і протидії фізичному, розумовому і емоційного стресу. Сучасні дослідження показали, що він може бути дуже ефективним при лікуванні застуди, захищаючи печінку і тримаючи віруси на відстані.

Цибуля має антибактеріальну, антисептичну і зміцнює здоров'я властивістю. Наші предки вважали, що якщо якщо людина буде смоктати сиру цибулю, то вона може зцілитися, так як цибуля може висмоктувати хвороба прямо з тіла.

Для того щоб захиститися вдома від небажаних бактерій і мікробів можна розмістити на тарілці порізану цибулю. До речі при змішуванні лука з соком лайма і декількох інших натуральних компонентів, цибуля показав ефект щодо викорінення стійких до антибіотиків бактерій кишкової палички.

Капуста має протимікробні властивості, які можуть вбити всі види хворобливих бактерій. Найцікавіше, що корисні властивості капусти збільшуються під час її квашення. Обов'язково включіть її в свій раціон.

Мед. Вчені визначили, що в меді міститься один секретний інгредієнт під назвою дефенсин - 1, який є білком. Його бджоли додають до меду, коли його виробляють. Мед є природним антибіотиком, так як він вбиває небажані бактерії і повністю захищає імунну систему від хвороб.

Як природний антибіотик, кориця використовувалася в народній медицині протягом багатьох століть. Вчені виявили, що кориця є не тільки природним антибіотиком, але і антиоксидантом, при цьому допомагає стимулювати імунну систему. Чистий, реально з Цейлону, кориця може навіть зупинити атаку E.Coli в самому початку. Це уперта бактерія, яка викликає багато захворювань.

Шавлія є природним рішенням для хвороб верхніх дихальних шляхів, допомогти з хворобами шлунка, зменшити лихоманку, ефективний при застуді і грипі.

Листя чебрецю і масло чебрецю є дуже ефективними природними антибіотиками. Тимол, що знаходиться в маслі чебрецю має антимікробні, протигрибкові і антипротозойні властивості.

Розмарин - застосовують при шлунково-кишкових захворюваннях і розладах нервової системи.

Кріп - є природним концентратом рослинного антибіотика. Завдяки своїй бактерицидній дії, кріп пригнічує патогенну флору і сприяє поліпшенню обміну речовин.

Коріандр - натуральний антибіотик. Полегшує болі, спазми, судоми і нудоту, стимулює процес травлення.

Базилік - природний антибіотик. Завдяки своїм бактерицидним і дезинфікуючим властивостям, захищає організм від багатьох інфекцій.

Ехінацея - надає на організм антибактеріальну, противірусну, протизапальну дію.

Куркума - природний антибіотик, "ліки від усіх хвороб". Є стимулюючим, зміцнюючим і знеболюючим засобом.

Часник - універсальний антибіотик, здавна застосовувався на Русі як антибактеріальний, противірусний і протигрибковий засіб.

Імбир - природний антибіотик і антисептик. Зміцнює імунітет.

Масло орегано - сильний антибіотик. Знищує мікробів і паразитів.

Оливкове листя - один з найсильніших і древніх натуральних антибіотиків.

Екстракт насіння грейпфрута - має дуже сильну антибактеріальну і антивірусну дію, тільки на відміну від звичайних антибіотиків, які вибірково діють тільки на бактерії, екстракт надає згубну дію на хвороботворні бактерії, на різні мікроби, паразити, грибки, віруси і мікроорганізми.

Гірчичне масло має бактерицидні і антигельмінтні властивості, багате природними антибіотиками.


джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.