М'ясні зрази з яйцем


М'ясні зрази з яйцем - ситна і красива гаряча закуска на свято, і не тільки - такі зрази можна приготувати для всієї родини на вечерю! Фарш м'ясний для зраз робиться за принципом приготування фаршу котлетного. Але можливість додавати різні начинки робить це блюдо кожен раз по-новому смачним і неповторним! В якості начинки в цьому рецепті я буду використовувати варене яйце.


Можна використовувати й інші начинки для приготування м'ясних зраз, ось кілька варіантів таких начинок:
Рублене яйце (замість цілого) із зеленню
Обсмажені гриби з цибулею
Копчена грудинка і маринований огірок
Інгредієнти для зраз м'ясних з яйцем:

М'ясний фарш (свинина + яловичина) 400 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Хліб білий 2 скибочки
Яйце сире 1 шт.
Яйце варене 4 шт.
Мускатний горіх
Сіль
Перець чорний мелений
В середину разом з яйцем можна покласти зелень.

Рецепт приготування зраз м'ясних з яйцем:

1. У хліба обрізати кірку і замочити його у воді або молоці на 15 хвилин.

2. Цибулю подрібнити у блендері або на м'ясорубці разом з віджатим хлібом.

3. Яйце збити з сіллю, перцем і мускатним горіхом

4. Хліб і подрібнену цибулю перемішати з м'ясним фаршем, додати збите яйце і ще раз добре вимішати.

5. Розділити фарш на 4 частини, з кожної частини зробити по 2 коржі.

6. На одну корж покласти ціле варене яйце, зверху прикрити другим коржем, з'єднати краю. Разом з яйцем можна покласти зелень.

7. Викласти на змащене олією деко і відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 45-55 хвилин, залежно від режиму духовки. Зрази можна посипати тертим сиром - тоді зверху буде апетитна скоринка!

Смачного!


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.