Сухарики з часником в духовці


Пропоную читачам сайту зробити таку універсальну страву і доповнення до інших страв, як часникові сухарики. Це також чудова альтернатива сухарикам з підсилювачами смаку і ароматизаторами, які зараз легко знайти в кожному магазині і які так люблять купувати в якості закуски до пива.


Ці ароматні підсушені шматочки хліба можна додавати в салати, або подавати до бульйону або супу! Можна придумати свій варіант приготування таких сухариків, зробивши їх без часнику або додаючи разом з часником інші приправи на ваш смак: орегано, базилік, паприка і т.д.

Для приготування часникових сухариків я використовую як чорний житній, так і білий пшеничний хліб. Підійде як черствий, так і свіжий хліб.


Знадобляться такі інгредієнти:

Хліб (чорний або білий) - половинка батона
Сіль екстра (дрібна) – 1 ч.л.
Часник 4 зубчики
Масло рослинне (або оливкове) – 3-4 ст.л.
Приправи (орегано, материнка, базилік, чебрець, перець червоний мелений, імбир) - за бажанням


Як приготувати сухарики:

Хліб нарізати дрібними кубиками або скибочками. Часник пропустити через чеснокодавку, покласти в герметичний целофановий пакет, сюди ж влити олію і всипати сіль. Скласти в пакет нарізані скибочки хліба. У пакет набрати повітря і закрити його зверху, активно потрясти вміст пакету. Хліб з пакету викласти на деко і розрівняти. Поставити деко в розігріту до 180 ° С духовку хвилин на 10-15, поки скибочки злегка не підрум'яняться. Стежити, щоб не підгоріли.


Ароматні сухарики готові!


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.