Картопляні зрази з печінкою


Інгредієнти:

картопля - 1 кг,
куряча печінка - 400 г,
цибуля - 1 шт.,
морква - 1 шт.,
яйця - 2 шт.,
борошно - 3 ст. ложки,
сіль і чорний мелений перець за смаком,
олія

Спосіб приготування:

Цибулю поріжте півкільцями, моркву потріть на крупній тертці. Підсмажте овочі на олії, додайте печінку і продовжуйте смажити до готовності. 

Посоліть і поперчіть. Обсмажену печінку з овочами поріжте за допомогою блендера або прокрутіть через м’ясорубку. Додайте варене і терте на тертці яйце, перемішайте.

Картоплю відваріть в мундирі, остудіть, очистіть і натріть на крупній тертці. Додайте борошно, сіль, перець і сире яйце, перемішайте.

З картопляної маси зліпіть кульки. Харчову плівку змастіть олією, покладіть одну картопляну кульку і приплюсніть. У центр картопляного коржа покладіть 1 ст. ложку начинки. Загніть краї плівки так, щоб краї коржі зліпилися. Акуратно перекладіть на розігріту сковорідку з олією і обсмажте з двох сторін.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.