Щавлевий суп на курячому бульйоні


Дай щавлевому супу настоятися 15-20 хвилин. Розлий по тарілках, додай порізані яйця, заправ сметаною і прикрась свіжою зеленню. Щавлевий суп можна подавати як в гарячому, так і в холодному виЩавлевий суп, рецепт якого містить м'ясо, звичайно, ситніше і смачніше за свого пісного брата. Але при бажанні ти можеш обійтися і без м'яса - тоді ти отримаєш дієтичну літню страву.


Інгредієнти:
300 г курячих крилець,
2 яйця,
100 г сметани,
2 картоплини,
1 морква,
1 цибулина,
500 г щавлю,
пучок зелені (цибуля, петрушка, кріп),
1 лавровий лист,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком,
2 л води.

Спосіб приготування:

Щоб щавлевий суп, рецепт якого ми пропонуємо, вийшов більш ніжним і смачним, поклади в нього свіжий молоденький щавель.

Картоплю і моркву поріж невеликими кубиками. Дрібно поріж цибулю. Перебери, гарненько промий під проточною водою і тонко поріж щавель. Також помий і подрібни іншу зелень.

Яйця зварити круто, остуди і поріж скибочками.

З курячих крил звари бульйон. Дістань із нього відварені крила, а в бульйон закинь подрібнені овочі і вари до готовності картоплі приблизно 10-15 хвилин. Потім додай щавель, іншу зелень, сіль, спеції і вари ще 5 хвилин. При бажанні поверни в щавлевий суп куряче м'ясо.


ДЖЕРЕЛО


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.