Печінка з яблуками в духовці


Поєднання м'яса з фруктами не нове — це смачно й оригінально. Тож чому б не спробувати приготувати печінку з яблуками? Твоїм домашнім напевно сподобається ця незвичайна ароматна і ніжна страва.


Інгредієнти:
700 г курячої печінки,
2 цибулини,
2 кисло-солодких яблука,
80 г борошна,
3 ст. ложки олії,
мелений коріандр за смаком,
суміш мелених перців за смаком,
сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Курячу печінку помий і обсуши. Крупно поріж цибулю. Яблука очисти від серединок і поріж невеликими шматочками.
Борошно змішай із сіллю і спеціями.

Цибулю обсмаж у розігрітій олії до золотистого кольору 5-7 хвилин.

Зніми цибулю зі сковороди, а в тій же олії обсмаж яблука, щоб вони стали рум'яними і трохи пом'якшали.

Переклади яблука в сотейник, а в сковороду додай трохи олії, обваляй печінку в борошні і обсмаж до напівготовності з усіх боків приблизно 5 хвилин.

Виклади печінку в сотейник поверх яблук, а зверху помісти обсмажену цибулю. Відправляй печінку в розігріту до 200°С духовку і запікай без кришки приблизно 15-20 хвилин.


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.