Інгредієнти для приготування:
- куряче філе (відварене) - 200 г,
- морква (велика) - 1 шт.,
- сир - 150 г,
- яйця (варені) - 4 шт.,
- родзинки - жменя,
- часник - 2-3 зубці,
- ківі - 3 шт.,
- зерна гранату і зелень для прикраси,
- майонез для заправки,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Моркву натріть на крупній тертці і обсмажте на олії.
Сир натріть на середній тертці, яйця – на крупній.
Куряче філе подрібніть.
Пропустіть через прес часник.
Родзинки замочіть у воді.
Змішайте всі компоненти, поперчіть, посоліть, заправте майонезом.
Приготований салат викладіть на блюдо у вигляді браслета.
Прикрасьте його тоненькими скибочками ківі, зернами гранату і зеленню.