Ніжний смак і консистенція банана чудово доповнюють млинцевий торт зі сметанним кремом. Якщо ви боїтеся, що кружечки фрукта можуть розшарувати відрізаний шматочок десерту, натріть фрукт на тертці або пам'ятаєте його виделкою. Рецепт передбачає рівномірне нанесення бананового пюре - це скріпить шари ласощі та додасть страві незвичайну нотку.
Інгредієнти:
Для млинців:
- літр пастеризованого молока
- 2 повних склянки борошна
- третину склянки соняшникової олії
- 3 яйця
- 4 столові ложки цукру
- сіль
Для крему:
- сметана 20% жирності - 350 мілілітрів
- цукор - півчашки
- банани - 4 штуки
- Спосіб приготування:
Всі зазначені інгредієнти для млинцевого тесту ретельно вимішайте міксером. Щоб уникнути грудочок, всипати потроху просіяне борошно (краще всього використовувати кухоль-сито). Розігрійте млинниць, змастіть рослинною олією і починайте випікати тонкі млинці. Складіть їх стопкою і залиште для охолодження. Сметанний крем приготувати простіше простого: збийте жирну сметану, всипте потроху цукор. Солодкість крему вибирайте за своїм бажанням, можете трохи додати ванільного аромату. Банани вимийте, очистіть і наріжте кружальцями. Візьміть широке блюдо і починайте перешаровуються млинці сметанним кремом. На кожен 3-4 шар укладіть банани, обов'язково трохи полийте кремом. Зібравши торт повністю, залиште його на півгодини насититися. Заварюйте чай і запрошуйте ласунів до столу - приємного чаювання!
ДЖЕРЕЛО
ДЖЕРЕЛО