З цією стравою Смакота (Smakotainfo.com) на кілька хвилин перенесе вас до країни Японії. Зараз, коли болгарського перцю на базарах та городах стає все більше, не можливо не скористатися нагодою приготувати страву саме з ним. Смакота (Smakotainfo.com) нагадує, що вітаміну С у болгарському перці у декілька разів більше, ніж у лимоні, тому готуємо сьогодні страву Солодка пряна курка з болгарським перцем.
Рецепт приготування солодкої пряної курки з болгарськими перцем
- Куряче філе – 300 г
- Болгарський перець – по ¼ перцю зеленого, жовтого та червоного кольорів
- Крохмаль картопляний
Для соусу №1
- Яйце – 1 штука
- Пряні страви - ½ ст.л.
- Імбир (тертий) - 1 ч.л.
- Соєвий соус – 1 ст.л.
- Сіль – 1/3 ч.л.
Для соусу №2
Соус чилі – 3 ст.л.
Лимонний сік – 1 ч.л.
Шматочок курячого філе ріжемо трішки навкіс, по діагоналі . Змішуємо інгредієнти для соусу №1. Викладаємо в соус шматки курки, маринуємо 30 хвилин.
Наріжте солодкий перець не дрібними шматочками, але і не занадто великими. Змішуємо інгредієнтами соусу №2 і викладаємо в нього перець.
Вмочуємо мариновану курку в картопляний крохмаль та обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією до готовності. Додаємо замаринований перець разом із соусом і смажимо ще 1-2 хвилини, або до загустіння суміші.