КОТЛЕТИ З КАБАЧКІВ І КАПУСТИ



>

Інгредієнти для приготування:
  • капуста (білокачанна) - 1 шт., 
  • кабачок - 1 шт., 
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком, 
  • цибуля - 4 шт., 
  • олія - для смаження, 
  • борошно - 3 ст. ложки, 
  • манна крупа - 3 ст. ложки, 
  • яйця - 3 шт. 


Спосіб приготування: 
Капусту тонко наріжте, проваріть в невеликій кількості води до напівготовності і просушіть в друшляку. 

Очищений кабачок натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 15 хвилин. Потім відіжміть сік. 

Подрібнену цибулю обсмажте на олії, змішайте з капустою і кабачком. Додайте борошно, манку, яйця, посоліть і поперчіть, перемішайте. 

Смажте котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.