>
Інгредієнти для приготування:
- капуста (білокачанна) - 1 шт.,
- кабачок - 1 шт.,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- цибуля - 4 шт.,
- олія - для смаження,
- борошно - 3 ст. ложки,
- манна крупа - 3 ст. ложки,
- яйця - 3 шт.
Спосіб приготування:
Капусту тонко наріжте, проваріть в невеликій кількості води до напівготовності і просушіть в друшляку.
Очищений кабачок натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 15 хвилин. Потім відіжміть сік.
Подрібнену цибулю обсмажте на олії, змішайте з капустою і кабачком. Додайте борошно, манку, яйця, посоліть і поперчіть, перемішайте.
Смажте котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.