Рулет із сала " По-українськи"




>Інгредієнти для приготування: 
  • свіже сало - 800 г, 
  • телятина - 100 г, 
  • морква - 1 шт., 
  • часник - 2 зубці, 
  • сіль - 20 г, 
  • суміш перців - 5 г, 
  • сухий кріп - 5 г, 
  • лавровий лист - 2 шт., 
  • чорний перець горошком - 5 шт., 
  • духмяний перець - 3 шт. 
  • Сало помийте, посоліть і приправте сумішшю перців. 
Спосіб приготування:
На одну половинку пласта сала викладіть дрібно нарізане м’ясо, зверху покладіть брусочки моркви. Зверху на моркву викладіть нарізаний часник. Посипте сушеним кропом. 

Сало акуратно згорніть рулетом, щільно притискаючи. Зв’яжіть рулет ниткою, щоб не розвалювався.

Готовий рулет покладіть у харчовий пакет. Покладіть у каструлю, залийте водою. Додайте прянощі. Варіть на слабкому вогні 1,5 години. Потім вийміть, остудіть і видаліть нитки. При подачі наріжте сало скибочками.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.