Баклажани запечені з сиром


Смакота (Smakotainfo.com) пропонує скуштувати надзвичайно смачну страву з баклажанами - баклажани запечені з сиром. Якщо ви байдужі до баклажанів, то скуштувавши цю страву, ви зміните своє ставлення до них! Також сподобаються такі баклажани і поціновувачам сиру.


Рецепт приготування баклажанів запечених з сиром
Баклажан ( середнього розміру ) - 4 штуки

  • Сир - 250 г
  • Сир твердий - 200 г
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка
  • Кріп
  • Базилік
  • Перець чорний
  • Сіль
Баклажани розрізати вздовж на половинки, зберігши при цьому плодоніжку. Відварити їх в киплячій підсоленій воді близько 15-20 хвилин . Відкинути на друшляк і дати охолонути.

У мисці перемішати натертий на грубій тертці сир домашній, сир твердий, яйце, петрушку, базилік, часник, кріп, та спеції. З половинок баклажанів вийняти за допомогою ложки трохи м'якоті і додати її в сирну масу, перемішати.

Начинити половинки баклажанів сирною начинкою і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!




ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.