Смакота (Smakotainfo.com) пропонує скуштувати надзвичайно смачну страву з баклажанами - баклажани запечені з сиром. Якщо ви байдужі до баклажанів, то скуштувавши цю страву, ви зміните своє ставлення до них! Також сподобаються такі баклажани і поціновувачам сиру.
Рецепт приготування баклажанів запечених з сиром
Баклажан ( середнього розміру ) - 4 штуки
- Сир - 250 г
- Сир твердий - 200 г
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка
- Кріп
- Базилік
- Перець чорний
- Сіль
Баклажани розрізати вздовж на половинки, зберігши при цьому плодоніжку. Відварити їх в киплячій підсоленій воді близько 15-20 хвилин . Відкинути на друшляк і дати охолонути.
У мисці перемішати натертий на грубій тертці сир домашній, сир твердий, яйце, петрушку, базилік, часник, кріп, та спеції. З половинок баклажанів вийняти за допомогою ложки трохи м'якоті і додати її в сирну масу, перемішати.
Начинити половинки баклажанів сирною начинкою і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!
ДЖЕРЕЛО