ТРЮФЕЛЬНІ КАПКЕЙКИ З КРЕМОМ ТА ПОЛУНИЦЕЮ


ТРЮФЕЛЬНІ КАПКЕЙКИ З КРЕМОМ ТА ПОЛУНИЦЕЮ


Інгредієнти: 
  • 140 г вершкового масла 
  • 50 мл молока 
  • 140 г чорного, рубленого шоколаду 
  • 2 яйця 
  • 1 ч. л. екстракту ванілі 
  • 3 ст. л. сметани 
  • 200 г цукру 
  • 100 г пшеничного борошна 
  • 0,5 ч. л. розпушувача 

Крем: 

  • 250 мл охолоджених вершків 36% 
  • 50 г охолодженого маскарпоне 
  • 1 ст. л. цукру-пудри 

Шоколадний соус: 

  • 70 г чорного порубленого шоколаду (або чорного і молочного пів на пів) 
  • 70 мл вершків 36% 
  • Всі складники повинні бути кімнатної температури. 
  • Борошно та розпушувач просіяти. 

До горнятка покласти масло та молока, нагріти до розчинення масла. Зняти з вогню, додати подрібнений шоколад і почекати 2 хвилини, потім розмішати до однорідного стану. Легко остудити. 

В миску вбити яйця, додати ваніль, сметану та цукор. Вимішати до поєднання складників.Додати охолоджений шоколад, потім борошно і добре вимішати. 

Готове тісто розкласти в паперові формочки на 3/4 висоти і пекти при температурі 170С приблизно 25-30 хвилин. Остудити. 

Для крему збити всі складники. 

Для соусу вершки довести до кипіння, зняти з вогню, додати подрібнений шоколад та перемішати. Остудити. 

Прикрасити зверху полуницею.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.