Смажені кабачки "Тещин язик"


Смажені кабачки "Тещин язик"


Інгредієнти: 

  • Кабачки - 2-3 шт. 

  • Помідори - 3-4 шт. 

  • Сир - 200 г 

  • Часник - 2-2,5 головки 

  • Зелень - 2-3 пучка 

  • Майонез - 100-150 г 

  • Яйця - 4-5 шт. 

  • Борошно - 6-8 ст. ложок 

  • Олія - ​​100-200 г 

  • Сіль - 1-1,5 ч. ложки 


Приготування: 

Молоді кабачки нарізати уздовж тонкими скибочками. 

Посолити і залишити на 10-15 хвилин. 

Сир нарізати невеликими тонкими скибочками. 

Часник очистити. 

Помідори нарізати кубиками або часточками. 

Для кляру злегка збити яйця. 

Спочатку обмочити кабачок в борошні, потім - у збитому яйці. 

На сковороді розігріти олію. 

Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку. 

Скибочки повинні стати м'якими. 

Гарячі обсмажені кабачки викласти на тарілку, намазати майонезом. 

З одного боку покласти шматочок сиру, з іншого боку - скибочку помідора. Потім видавити на кабачок часник і викласти жменю зелені. 

Згорнути кабачок рулетом, починаючи з того краю, де лежить помідор. 

Викласти на тарілку так, щоб краєчок був зверху. 

Заколоти кабачковий рулетик зубочисткою. 

Закуска "Тещин язик" готова!




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.