Інгредієнти:
- Кабачки - 2-3 шт.
- Помідори - 3-4 шт.
- Сир - 200 г
- Часник - 2-2,5 головки
- Зелень - 2-3 пучка
- Майонез - 100-150 г
- Яйця - 4-5 шт.
- Борошно - 6-8 ст. ложок
- Олія - 100-200 г
- Сіль - 1-1,5 ч. ложки
Приготування:
Молоді кабачки нарізати уздовж тонкими скибочками.
Посолити і залишити на 10-15 хвилин.
Сир нарізати невеликими тонкими скибочками.
Часник очистити.
Помідори нарізати кубиками або часточками.
Для кляру злегка збити яйця.
Спочатку обмочити кабачок в борошні, потім - у збитому яйці.
На сковороді розігріти олію.
Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
Скибочки повинні стати м'якими.
Гарячі обсмажені кабачки викласти на тарілку, намазати майонезом.
З одного боку покласти шматочок сиру, з іншого боку - скибочку помідора. Потім видавити на кабачок часник і викласти жменю зелені.
Згорнути кабачок рулетом, починаючи з того краю, де лежить помідор.
Викласти на тарілку так, щоб краєчок був зверху.
Заколоти кабачковий рулетик зубочисткою.
Закуска "Тещин язик" готова!