ДОМАШНІЙ КОНЬЯК


ДОМАШНІЙ КОНЬЯК


Інгредієнти для приготування: 

  • горілка - 1 л, 
  • шипшина - 35 ягід, 
  • чорний перець - 6-7 горошин, 
  • цукор - 3 ст. ложки, 
  • кора дуба - 2 ст. ложки, 
  • звіробій - 6 листочків, 
  • чорний чай (листовий) - 1-2 ст. ложки. 

Спосіб приготування: 
Всі інгредієнти змішайте, залийте горілкою і залиште на 45 днів у прохолодному приміщенні. 
Процідіть і розлийте по пляшках. 
Чи знаєте ви, що вік коньяку можна визначити за його відтінком? Наймолодший має світло-солом’яний, далі йде – солом’яно-жовтий, бурштиновий, золотий і найстаріший – вогняно-червоний.



ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.