КРУАСАНИ З ШОКОЛАДОМ


КРУАСАНИ З ШОКОЛАДОМ


Інгредієнти: 

  • Листкове тісто дріжджове 1 упаковка, 
  • 0,5 склянки пшеничного борошна, 
  • 2-3 ст. ложки цукрової пудри, 
  • шоколад для начинки, 
  • 1 яйце. 

Спосіб приготування: 

Злегка присипати стіл борошном, щоб тісто не прилипало. Розкладіть лист листкового тіста і розріжте його на довгі трикутники. 

На основу трикутника покладіть шматочок шоколаду, та згорніть рулетиком. 

Змастіть поверхню круасанів збитим яйцем — для золотистої скоринки. 

Випікайте круасани в заздалегідь розігрітій до 220 °C духовці на пергаменті від 15 до 30 хвилин (залежить від розміру).


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.