Інгредієнти:
- Філе лосося - 500 гр.
- Консервована кукурудза - 100 гр.
- Цибуля - 1 шт.
- Помідор - 1 шт.
- Томатна паста - 30 гр.
- Сіль, мелений чилі, шпинат.
Приготування:
З лосося зняти шкіру і вибрати кістки. Нарізати порційними шматками, викласти у форму для випікання і посолити. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Помідор нарізати маленькими кубиками і додати до цибулі. Тушкувати 2 - 3 хвилини. Додати кукуруду, томатну пасту і дрібно нарізаний шпинат.
Посолити, поперчити. Перемішати і відключити вогонь. Викласти отриману сальсу на шматочки лосося і поставити запікатися у розігриту до t 200 духовку на 15 - 20 хвилин.