Лосось під томатно -кукурудзяною сальсою




Інгредієнти:

  • Філе лосося -  500 гр.

  • Консервована кукурудза - 100 гр.

  • Цибуля - 1 шт.

  • Помідор - 1 шт.

  • Томатна паста - 30 гр.

  • Сіль, мелений чилі, шпинат.


Приготування:

З лосося зняти шкіру і вибрати кістки. Нарізати порційними шматками,  викласти у форму для випікання і посолити. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Помідор нарізати маленькими кубиками і додати до цибулі. Тушкувати 2 - 3 хвилини. Додати кукуруду, томатну пасту і дрібно нарізаний шпинат.

Посолити, поперчити. Перемішати і відключити вогонь. Викласти отриману сальсу на шматочки лосося і поставити запікатися у розігриту до  t 200  духовку на 15 - 20 хвилин.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.