МЛИНЦЕВІ СЮРПРИЗИКИ


МЛИНЦЕВІ СЮРПРИЗИКИ


Інгредієнти:
  • Для тонких млинчиків:
  • Борошно пшеничне 2 ст.
  • Яйця курячі 3 шт.
  • Сіль 1 щіпка
  • Молоко 2.5 ст.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.


Для начинки:
  • Куряча грудка 1 шт.
  • Сир твердий 200 г
  • Шинка 200 г
  • Масло вершкове 20 г.


Для зв'язування:
Цибуля зелена 1 пучок.

Спосіб приготування:
Вам знадобляться яйця, молоко, борошно, куряча грудка, шинка, сир, зелена цибуля (для зв'язування мішечків).
Яєчні жовтки відокремити від білків. Розмішайте жовтки з 0,5 склянки молока, сіллю й цукром. Не припиняючи перемішування, всипте поступово борошно. Потім влийте олію і поступово уведіть в тісто 2 склянки молока. Ретельно перемішайте, щоб не було грудок.
Білки збийте до утворення пишною білої піни.
Введіть білкову піну в основну масу тіста і обережно перемішайте.
Посмажте млинці на розпеченій сковороді змащеній олією або смальцем.
Куряче філе відваріть в злегка підсоленій воді.
Дрібно поріжте куряче філе.
Шинку нарізати невеликими шматочками.
Сир натріть на дрібній тертці.
Змішайте курку, шинку і сир.
У центр млинця покладіть начинку і маленький шматочок вершкового масла.
Підніміть края млинця вгору і зробіть «мішечок». Зав'яжіть «мішечок» зеленою цибулею. (Простіше зав'язувати удвох).
Перекладіть млинці на змащене маслом деко. Розігрійте духовку до 180 °С. Запікайте млинці протягом 7-8 хвилин. Подавайте гарячим.
Смачного!





Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.