Інгредієнти:
- Баклажани 500 г
- Борошно пшеничне 80 г
- Оливкова олія 60 мл
- Сметана 250 г
- Сіль ¼ ч.л.
- Перець чорний мелений ¼ ч.л.
- Сир твердих сортів 150 г.
Спосіб приготування:
Вимити і нарізати баклажан кільцями по 5 мм.
Обваляти їх в борошні і обсмажити на оливковій олії, оскільки всі кільця за один раз не обсмажити, то після кожної партії потрыбно мити сковороду, щоб не з'являвся горілий шар борошна і не псував наступну партію кілець.
Скласти приготовані кільця у форму шарами.
Приготувати заправку: в сметану додати сіль, перець, і видавити часник - все перемішати.
Заправити баклажани.
Потерти зверху сир.
Відправити нашу страву в розігріту духовку до 160 на 25-30 хв, поки не з'явиться золотиста скоринка з сиру.
І наприкінці, зверху можна прикрасити зеленню!!!
Смачного!