Рецепт актуальний для тих господинь, хто полюбляє готувати, але не випікати. Йдемо у найближчий магазин, купуємо необхідні продукти – і за роботу. Перед такою смакотою не встоїть жоден ласун, для якого солодощі — не просто слово, а сенс життя. І навіть байдужі не стримаються, щоб не скуштувати.
Інгредієнти для рулетів
1 упаковка вафельних коржів (5 штук)
3 склянки молока
2 склянки цукру
3 столові ложки какао
1 пачка крекеру (вершкового або з какао)
100 грамів кокосової стружки
300 грамів вершкового масла
1 пачка желе.
Як приготувати рулети з вафель
Найперше – зробити желе, щоб воно застигало, поки готуватимуться рулети. Для цього вміст пачки магазинного желе розвести у 1,5 склянки кип’яченої води.
Кокосову стружку залити склянкою кип’яченого молока і поставити, аби вона розбухала.
Вафлі розкладаємо на столі і готуємо шоколадну суміш для рулетів.
Крекер перемолоти через м’ясорубку. 2 склянки молока, какао і 1 склянку цукру розмішати і закип’ятити. Коли почне закипати, всипати крихти з крекеру і швидко вимішати.
Цією гарячою сумішшю намастити усі 5 вафельних коржів. Робити потрібно це швидко, бо маса, охолоджуючись, дедалі густішає, і її важко розмазувати.
Готуємо кокосовий крем. Масло збити зі склянкою цукру і додати кокосову стружку з молоком. Ще раз збити.
Коли шоколадна маса стане холодна, по ній намастити кокосову суміш.
Тепер застигле желе порізати у вигляду смужок і розкласти уздовж тієї сторони коржів, звідки починатимете їх скручувати, щоб желе опинилося всередині рулета.
Після цього рулети обережно скрутити і покласти в холодильник на 2 години. Нарізати товщиною 1-1,5 сантиметра.
ДЖЕРЕЛО
ДЖЕРЕЛО