Чебуреки з грибами та сиром


Для начинки:
  • 500 г. грибів;
  • 150 г. сиру;
  • Зелена цибуля;
  • Для тіста:
  • 250 мл. мінеральної води;
  • 1 ч. л. солі;
  • 2 ч. л. цукру;
  • 1 яйце;
  • 4 ст. муки;

1. Готуємо начинку:
Гриби обсмажити на сковорідці і остудити, добавити тертий сир, дрібно нарізану цибулю, посолити перемішати.

2. Всі інгредієнти для тіста перемішати, дати тісту відпочити, накрити серветкою на 20 хв. Із тіста робимо шарики, розтачуємо, в середину кладемо начинку, краї зчіплюємо.

3. Обжарюємо на олії 7 хв. з кожної сторони




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.