Інгредієнти:
- Куряча грудка 400 г
- Печінка куряча 150 г
- Рослинна олія 20 мл
- Гірчиця 2 ч.л.
- Китайський салат (китайська капуста, капуста пекінська) 200 г
- Лимонний сік 30 мл
- Груші (140 г) 2 шт.
- Сметана 150 г
- Перець чорний мелений ¼ ч.л.
- Вершкове масло 20 г
- Сіль ½ ч.л.
- Мелений перець чилі ¼ ч.л.
Спосіб приготування:
Куряче філе, очищене від жиру, поріжте невеликими квадратними шматочками і обсмажте до готовностів олії. Присоліть і приперчіть.
Досить великі шматочки салату розкласти рівномірно на тарілці.
Очищені нарізати квадратними шматочками приблизно такого ж розміру, як смажене філе. Викладіть зверху на листя салату спочатку смажене м'ясо, потім нарізані груші.
Вимиту курячу печінку обсмажте до готовності на вершковому маслі.
Не перетримуйте печінку , вона готується всього кілька хвилин.
Обсмажену курячу печінку покладіть в ємність разом з рідиною,що утворилася, додайте сметану та лимонний сік, посоліть, приперчіть та заправте гірчицею.
Сумлінно перебийте блендером, щоб вийшов однорідний ніжний білий соус.
Соус викладіть зверху на салат. Перемішувати не потрібно. Можна трохи присипати меленим перцем.
Смачного!