Інгредієнти на 4 порції:
- м'якоть яловичини 400 г
- рис 140 г
- олія рослинна 4 ст. ложки
- цибуля ріпчаста 1 головка
- морква 1 шт.
- томатне пюре 1 ст. ложка
- зерна граната 3 ст. ложки
- часник 3 зубчики
сіль
Приготування:
Рис промити до чистої води. Моркву і цибулю наріжте кубиками. М'ясо наріжте шматочками по 20 г, посоліть. Чашу мультиварки змастіть маслом. Покладіть в чашу цибулю, моркву, м'ясо і рис.
Вилийте в чашу мультиварки 1 склянку води, додайте томатне пюре, часник, посоліть. Виберіть програму «Плов» і готуйте з інструкції до програми. Після приготування перемішайте плов.
При подачі посипте рубаною зеленню і зернами граната.
Щоб плов вийшов більш ароматним, використовуйте додаткові приправи - зіру і барбарис.