БИТОЧКИ ФАРШИРОВАНІ ГРИБАМИ





Інгредієнти: 
  • 500 г яловичини, 
  • 150-200 г свіжих грибів, 
  • 50 г рису, 
  • 1 яйце, 
  • 3 столові ложки росліної олії, 
  • 2 - 3 картоплі, 
  • 1 цибулина, 
  • 50 г масла вершкового, 
  • 3 столові ложки сухарів панірувальних, 
  • 1 пучок зелені петрушки і кропу, 
  • приправа для м'яса, 
  • мелений сушений базилік, 
  • перець чорний мелений, 
  • сіль. 


Приготування: 

1. Яловичину промити нарізати, цибулю очистити, вимити, розрізати. 

2. М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати рис, збите яйце. Фарш посолити, поперчити, перемішати. 

3. Картоплю вимити і очистити. Зелень кропу вимити. Гриби перебрати, промити, очистити, дрібно нарізати. 

4. З фаршу сформувати коржі, покласти в середину гриби. З'єднати краї, сформувати биточки. 

5. Биточки змочити в яйці , обваляти в панірувальних сухарях. 

6. Биточки викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом. 

7. Обсмажувати на сильному вогні з обох боків протягом 10 хвилин. 

8. Зменшити вогонь, посипати биточки приправою і меленим базиліком. Смажити биточки протягом 15 - 20 хвилин. 

9. Картоплю нарізати соломкою. Викласти в сковороду з розігрітим вершковим маслом, посолити, смажити, періодично помішуючи 15 - 20 хвилин. 

10. Зелень петрушки вимити і пошанкувати. 

11. Биточки викласти в тарілку , гарнірувати смаженою картоплею, оформити гілочками кропу, посипати зеленню




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.