ПІЦЦА НА КЕФІРНОМУ ТІСТІ


ПІЦЦА НА КЕФІРНОМУ ТІСТІ


Цей рецепт пропонує один з найшвидших способів приготування піци. Ніяких тобі замішувань, вичікувань, поки тісто підійде. Тут усе простіше: розмішав, виклав у форму, додав усе, що є в холодильнику, засипав тертим сиром – і в духовку. 

Інгредієнти для піци 


  • 0,5 літра жирного кефіру 
  • 450 грамів борошна 
  • 0,5 чайної ложки соди 
  • сіль 
  • сосиски, ковбаса, шинка — до смаку 
  • 200 грамів свіжих печериць 
  • 1 штука болгарського перцю 
  • 1 помідор 
  • 1 цибулина 
  • зелень 
  • по 3 столові ложки майонезу та кетчупу 
  • 100 грамів твердого сиру. 

Як приготувати піцу на кефірному тісті 

Для тіста змішати соду з кефіром і трохи зачекати, щоб її згасити. Через хвилин 15 кефір влити у борошно, посолити і ретельно розмішати. Тісто має бути не рідке. 
Викласти його на змащену олією форму і мокрими руками розтягнути по всій площі. 
Тепер змішати кетчуп з майонезом і цю суміш обережно за допомогою ложки нанести на тісто. 
Зверху викласти порізану ковбасу, гриби, болгарський перець, помідор, цибулю, зелень. 
Засипати тертим сиром. 
Запікати близько 20 хвилин при температурі 180-200 градусів.



ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.