Цей рецепт пропонує один з найшвидших способів приготування піци. Ніяких тобі замішувань, вичікувань, поки тісто підійде. Тут усе простіше: розмішав, виклав у форму, додав усе, що є в холодильнику, засипав тертим сиром – і в духовку.
Інгредієнти для піци
- 0,5 літра жирного кефіру
- 450 грамів борошна
- 0,5 чайної ложки соди
- сіль
- сосиски, ковбаса, шинка — до смаку
- 200 грамів свіжих печериць
- 1 штука болгарського перцю
- 1 помідор
- 1 цибулина
- зелень
- по 3 столові ложки майонезу та кетчупу
- 100 грамів твердого сиру.
Як приготувати піцу на кефірному тісті
Для тіста змішати соду з кефіром і трохи зачекати, щоб її згасити. Через хвилин 15 кефір влити у борошно, посолити і ретельно розмішати. Тісто має бути не рідке.
Викласти його на змащену олією форму і мокрими руками розтягнути по всій площі.
Тепер змішати кетчуп з майонезом і цю суміш обережно за допомогою ложки нанести на тісто.
Зверху викласти порізану ковбасу, гриби, болгарський перець, помідор, цибулю, зелень.
Засипати тертим сиром.