Дитячий овочевий суп


Дітей важко нагодувати чимось корисним. Смакота (SmakotaInfo.com) пропонує приготувати для наших найдорожчих дитячий овочевий суп. У ньому поєднані різні види капусти. У капусті є багато аскорбінової кислоти, що дуже актуально у осінній період, адже дітки пішли у садочки та школи і їм потрібно зміцнювати імунітет.


Також суп можна приготувати не на очищеній воді, а на овочевому або м’ясному бульйоні. 

Такий дитячий овочевий суп можна збити у блендері та добавити при збиванні 2 ст. л. вершків, так він стане ще ніжнішим. Цибульку варимо цілою, бо не всі діти її люблять. Подрібнена зелень гармонійно доповнить дитячий овочевий суп і він стане ще цікавішим.

Інгредієнти для приготування дитячого овочевого супу
капуста білокачанна - 100 г
капуста цвітна - 100 г
капуста броколі - 100г
картопля - 2 шт.
морква - 2 шт.
цибуля ріпчаста 1 шт.
вода очищена - 1,5 л
олія - 3 ст. л.
зелень - до смаку
сіль морська - до смаку
Приготування дитячого овочевого супу:
Приготувати ємкість, де буде варитись овочевий суп. Набираємо воду у каструлю. Ставимо на вогонь. 

Картоплю добре промиваємо під проточною водою, очищуємо та нарізуємо невеликими кубиками. Висипаємо у каструлю. 

Промиваємо моркву, очищуємо та натираємо на крупній тертці. Підтушуємо її на розігрітій сковороді, додавши олію (олію можна брати соняшникову, або оливкову). Висипаємо підтушену моркву у каструлю. 

Цибулю очищаємо і цілою кидаємо у каструлю з овочами. Варимо 10-15 хв. Капусту білокачанну промиваємо та нарізуємо соломкою. Відправляємо її також варитись.

Цвітну капусту та броколі добре промити та розділити на суцвіття. Також кидаємо у суп, щоб варились.

Солимо овочевий суп до смаку. Варимо овочі до готовності. За бажанням збиваємо блендером та додаємо кілька ложок вершків.
Смачного!



джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.