Террін з свинини і курки


Час приготування – 2 години 25 хвилин + охолодження


Інгредієнти на 6 порцій:
  • фарш свинячий і курячий по 500 г
  • яйця 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • часник 1 -2 зубчики
  • масло топлене 2 ст. ложки
  • вино біле сухе 1 стакан
  • чебрець рубаний 1 ч. ложка
  • мускатний горіх мелений 1/2 ч. ложки
  • бекон 250 г
  • морква 2 шт.
  • спаржа зелена маринована 200 г
  • перець червоний мелений


Приготування:
Цибулю дрібно наріжте, яйця збийте. Часник порубайте. Фарші змішайте, поперчіть, додайте яйця, цибулю , часник, масло, мускатний горіх, чебрець і вино. Масу збийте, посоліть.

Бекон розріжте на тонкі, майже прозорі довгі скибочки. Моркву наріжте уздовж вузькими часточками.

Скибочками бекону вистелити дно і стінки довгастої форми для запікання так, щоб кінці скибочок звисали з форми. У форму викладіть 1/3 приготованої м'ясної маси, на неї вкладете, чергуючи, половину спаржі і часточок моркви. Зверху покладіть ще 1/3 м'ясної маси, на неї - спаржу і моркву, що залишилися, і, нарешті, шар маси, що залишилася. Скибочки бекону загорніть до середини форми, накриваючи масу. Форму накрийте фольгою.

Запікайте террін 2 години при 170°С. Охолодіть і помістіть в холодильник. Коли террін добре охолоне, вийміть його з форми і наріжте скибочками. Подавайте з тостами і зеленим салатом.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.