Гречана каша з яйцем і грибами




Інгредієнти на 4 порції:

  • крупа гречана 2 склянки
  • гриби білі сушені мелені 2 ст. ложки
  • яйця 4 шт.
  • грудинка копчена 4 скибочки
  • цибуля ріпчаста 2 головки
  • вода 4 склянки
  • масло вершкове 4 ч. ложки
  • зелень кропу дрібно рубана 4 ч. ложки
  • перець чорний мелений
  • сіль


  • Приготування:
  • У горщики розкладіть нарізані дрібними кубиками грудинку і цибулю, додайте гриби і крупу, посоліть, поперчіть, влийте гарячу воду.

  • Горщики накрийте кришками, поставте в духовку і готуйте кашу 1 годину при 180 °С.

  • У кожен горщик випустіть по яйцю, покладіть чайну ложку масла і варіть кашу ще 5-10 хвилин, до готовності яєць.

  • При подачі посипте рубаною зеленню.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.