- кабачок невеликий - 1 шт.;
- борошно просіяне-3 ст.;
- вода тепла - 100 мл;
- сухі дріжджі - 1 ч.л.;
- зелень кропу;
- часник - 1 зубок;
- цукор - 1 ч.л.;
- сіль - 1 ч.л.;
- олія - 4 ст.л.
Спосіб приготування:
1. Розвести у воді, підігріті приблизно до 38 градусів дріжджі, цукор, сіль і змішати з рослинним маслом.
2. Очищений кабачок натерти на крупній тертці, змішати з просіяним борошном, додати дріжджову суміш і замісити тісто липке.
3. Дрібно нарубати зелень кропу і пропустити часник через прес. З'єднати з тістом і перемішати.
4. Тісто викласти у змащену щедро маслом форму і поставити в тепле місце, щоб дозріло, на 45 хвилин.
5. Випікати в зігрітій до 200 градусів духовці близько 35-40 хвилин.
Після випікання остудити під полотняною серветкою.