Хлібець кабачковий з часником і зеленню


Хлібець кабачковий з часником і зеленню


  • кабачок невеликий - 1 шт.;
  • борошно просіяне-3 ст.;
  • вода тепла - 100 мл;
  • сухі дріжджі - 1 ч.л.;
  • зелень кропу;
  • часник - 1 зубок;
  • цукор - 1 ч.л.;
  • сіль - 1 ч.л.;
  • олія - 4 ст.л.


Спосіб приготування:
1. Розвести у воді, підігріті приблизно до 38 градусів дріжджі, цукор, сіль і змішати з рослинним маслом.
2. Очищений кабачок натерти на крупній тертці, змішати з просіяним борошном, додати дріжджову суміш і замісити тісто липке.
3. Дрібно нарубати зелень кропу і пропустити часник через прес. З'єднати з тістом і перемішати.
4. Тісто викласти у змащену щедро маслом форму і поставити в тепле місце, щоб дозріло, на 45 хвилин.
5. Випікати в зігрітій до 200 градусів духовці близько 35-40 хвилин.
Після випікання остудити під полотняною серветкою.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.