Розсольник з перловкою


Розсольник з перловкою

  • · 1 л води 
  • · 1 / 3 склянки перловки 
  • · 4 шт. солоних огірків 
  • · 3-4 шт. картоплі 
  • · 2 шт. моркви 
  • · 1 цибулина 
  • · 1 ст.л. томатної пасти 
  • · Сіль , зелень за смаком 


Приготування: 

1 . Промийте перловку і замочіть її на ніч. 
2 . У киплячу підсолену воду додайте перловку і варіть 15-20 хвилин. Очистіть картоплю , наріжте кубиками і додайте в перловку , варіть до готовності. Наріжте цибулю скибочками і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору. 
3 . Натріть моркву на тертці , додайте в цибулю, посоліть і обсмажуйте 5 хвилин , періодично помішуючи. У овочеву заправку додайте томатну пасту , перемішайте і додайте в каструлю з супом. 
4 . Натріть на тертці солоні огірки , додайте їх у суп і варіть ще 10 хвилин. При подачі до столу посипте розсольник дрібно посіченою зеленню кропу. 

Приємного апетиту :)




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.