- · 1 л води
- · 1 / 3 склянки перловки
- · 4 шт. солоних огірків
- · 3-4 шт. картоплі
- · 2 шт. моркви
- · 1 цибулина
- · 1 ст.л. томатної пасти
- · Сіль , зелень за смаком
Приготування:
1 . Промийте перловку і замочіть її на ніч.
2 . У киплячу підсолену воду додайте перловку і варіть 15-20 хвилин. Очистіть картоплю , наріжте кубиками і додайте в перловку , варіть до готовності. Наріжте цибулю скибочками і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.
3 . Натріть моркву на тертці , додайте в цибулю, посоліть і обсмажуйте 5 хвилин , періодично помішуючи. У овочеву заправку додайте томатну пасту , перемішайте і додайте в каструлю з супом.
4 . Натріть на тертці солоні огірки , додайте їх у суп і варіть ще 10 хвилин. При подачі до столу посипте розсольник дрібно посіченою зеленню кропу.
Приємного апетиту :)