Рисовий пудинг


м

  • круглий рис ( 1,5 склянки) ,
  • вода ( 3 склянки) , 
  • яблука ( 300 г) , 
  • родзинки ( 50 г) , 
  • лимонний сік ( 1 ст.л.) , 
  • кориця ( щіпка ) , 
  • цукор ( 5 ст.л.) 


Рис необхідно ретельно промити і відкинути на друшляк. Закип'ятити воду, посолити і всипати рис. Довести воду на сильному вогні до кипіння, потім зменшити вогонь і варити кашу до напівготовності близько 10 хвилин. Яблука очистити від шкірки і серцевини і дрібно нарізати. Скропити лимонним соком. Ізюм залити окропом і залишити на 10 хвилин, злити воду. Скласти яблука і родзинки в миску , додати корицю , перемішати. 
Розігріти духовку до 150 ° С. Викласти у форму ( а краще в казан з кришкою ) половину підготовленого рису. На нього покласти начинку з яблук і родзинок , посипати цукром. Викласти решту рису , розрівняти поверхню. Накрити кришкою і запікати 15-20 хвилин , зняти кришку і залишити кашу ще на 5 хвилин.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.