Грибна запіканка


Грибна запіканка 

  • 10 штук шампіньйонів; 
  • 5 цибулин; 
  • 0,5 склянки рослинного масла; 
  • 1 стакан паніровачних сухарів; 
  • сіль і перець за смаком. 


Гриби необхідно очистити, відварити до готовності і дрібно порізати. Обсмажити на олії цибулю. Змішати з паніровачними сухарями і додати в гриби. Розрівняти масу, посипати спеціями і додати пару-трійку ложок грибного бульйону. Ретельно все перемішати. Посипати сухарями, що залишилися форму для запікання, викласти на неї підготовлені гриби. Закрити фольгою і випікати в духовці до готовності при 180 градусах.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.