БІЛКОВИЙ БЕЗКВІТ




Приготування:

1. Збити 5 яєчних білків у густу піну. До збитих білків додати 110 г. цукру і знову збити.



Перелік продуктів:


  • розрахунок для прямокутної форми довжина 23 см., ширина 13 см., висота 6 см.
  • - яєчні білки: 5;
  • - цукор: 110 г.;
  • - олія соняшникова: 11 г.;
  • - борошно: 40 г.;
  • - крохмаль кукурудзяний: 30 г.;



2. До збитих білків додати 11 г. олії, 40 г. борошна, 30 г. кукурудзяного крохмалю. Масу вимішати лопаткою для тіста круговими рухами. Вимішане тісто кілька разів стукнути по столу для вибивання великих бульбашок повітря.

3. Форму довжина 23 см., ширина 13 см., висота 6 см. викласти пергаментом та змастити олією. 





4. Тісто викласти у форму, випікати при температурі 180 градусів. 45-55 хв. Готовність бісквіту видно по сухому випеченому верху, при натисканні на верх повинен пружинити а не западатись та липнути.



5. Випечений бісквіт залишити у формі до вистигання, після зняти з бісквіту пергамент.

6. Бісквіт можна перемазувати кремом чи подавати з сирим чи варенням.


Смачного:)
Білковий бісквіт - рецепт з фото. Покрокове приготування



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.