ПЕЧЕНІ ЯБЛУКА З ІНЖИРОМ












Інгредієнти:

Яблука – 3 шт.

Інжир – 70 г.

Фініки – 2 шт.

Мед – 3 ст. л.

Мигдаль – 40 г.

Кедрові горішки – 2 ст. л.

ЯК ПРИГОТУВАТИ ПЕЧЕНІ ЯБЛУКА

Інжир запарити у теплій воді. Залишити на 10 хв. Порізати шматочками.
Порізати фініки. Додати до інжиру.
Змолоти мигдаль. Висипати в миску. Додати кедрові горішки, мед і спеції. Перемішати.
Зрізати з яблук капелюшок і ложкою видалити серцевинку.
Начинити яблука солодкою начинкою.
Кожне яблуко загорнути у фольгу. Запікати при температурі 180 градусів 30 хв.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.