ТЕПЛИЙ ГАРБУЗОВИЙ САЛАТ







Інгредієнти:

Гарбуз - 400 г

Цибуля - 1 шт.

Перець чилі - 1 шт.

Болгарський перець - 2 шт.

Помідор чері - 5 шт.

Бальзамічний оцет - 1 ст. л.

Кунжут - 20 г.

Арахіс - 30 г.

Спеції та зелень 

Приготування:

1. Розігріти пательню та висипати на неї нарізану цибулю. Додати оливкової олії та смажити. 

2. Перець чилі нарізати кільцями і додати до цибулі. 

3. Нарізати соломкою болгарський перець і відправити на пательню. 

4. Натерти гарбуз на крупній терці і висипати до овочів на пательню. Додати приправу.

5. Висипати на пательню цілі помідори чері і обережно перемішати страву. 

6. Перед подачею полийте салат бальзамічним оцтом та соком лайму. Посипте насінням кунжуту та горішками.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.