Інгредієнти:
Гарбуз - 400 г
Цибуля - 1 шт.
Перець чилі - 1 шт.
Болгарський перець - 2 шт.
Помідор чері - 5 шт.
Бальзамічний оцет - 1 ст. л.
Кунжут - 20 г.
Арахіс - 30 г.
Спеції та зелень
Приготування:
1. Розігріти пательню та висипати на неї нарізану цибулю. Додати оливкової олії та смажити.
2. Перець чилі нарізати кільцями і додати до цибулі.
3. Нарізати соломкою болгарський перець і відправити на пательню.
4. Натерти гарбуз на крупній терці і висипати до овочів на пательню. Додати приправу.
5. Висипати на пательню цілі помідори чері і обережно перемішати страву.
6. Перед подачею полийте салат бальзамічним оцтом та соком лайму. Посипте насінням кунжуту та горішками.