Пісна випічка . Горіхово-сливовий кекс



Інгредієнти:

200 г борошна,
180 г цукру,
50 г цукрової пудри,
100 мл олії,
100 мл яблучного соку,
100 г сливового джему,
100 г волоських горіхів,
0,5 ч. ложки соди,
щіпка солі.
Приготування:

Змішай цукор, сіль, олію і яблучний сік. Пісна випічка за рецептом передбачає використання натурального яблучного соку, не освітленого і без цукру.
Подрібни і додай горіхи.
Змішай просіяне борошно з содою. Поступово додавай у суміш борошно і перемішуй, щоб вийшло однорідне тісто.
Форми для кексів змасти олією або застели папером для випічки. Виклади тісто у формочки на 2/3 об'єму і відправляй у розігріту до 180°С духовку. Пісна випічка буде готова приблизно за 30-40 хвилин.
Верхівки готових кексів змасти сливовим джемом і присип цукровою пудрою.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.