Пісне меню - готуємо розсольник


Пісне меню можна урізноманітнити як салатами і стравами з тіста, так і пісними супами.
.Це чудова перша страва, пікантний смак якій надають солоні огірки.


Вам знадобиться: 
  • 2 л води, 
  • 1 склянка перлової крупи, 
  • 5 середніх картоплин, 
  • 1 морква, 
  • 1 цибулина,
  •  1 невеликий білий корінь (пастернак, петрушка або селера),
  •  2 солоних огірки,
  •  0,3 склянки огіркового розсолу, 
  • соняшникова олія,
  •  лавровий лист, 
  • чорний перець горошок, 
  • сіль за смаком.


Спосіб приготування: добре промийте перлову крупу і залийте гарячою водою приблизно на годину.

Очистити і нарізати кубиками картоплю, дрібно нарізати цибулю, моркву і біле коріння натерти на крупну тертку, огірки при бажанні очистити від шкірки, нарізати полукружечкамі.

Приготувати зажарку: на олії спассирувати цибулю, додати моркву і біле коріння.

Перловку, що настоялася, варити до готовності протягом 1-1,5 години. Потім додати картоплю, спеції і трохи солі, з урахуванням солоних огірків і розсолу, варити 20 хвилин. Додати зажарку і солоні огірки і варити ще 15 хвилин.

В кінці приготування додати розсіл і довести до кипіння. Подавати теплим.

Смачного!



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.