Домашній зефір «Полуничка»

Рецепт солодощів, які не містять нічого шкідливого. Обов’язково візьміть собі на замітку, щоб якось приготувати. Зефір виходить ароматний, солоденький, з легкою кислинкою, ніжний, повітряний, наче суфле. І дорослим сподобається, і діти будуть просто в захваті.


ІНГРЕДІЄНТИ
  • 200 г полуниці (можна замороженої)
  • 15 г швидкорозчинного желатину
  • 150 г цукрової пудри
  • ½ лимона


ПРИГОТУВАННЯ

1.  Полуницю розморозити, сік не виливати.

.Ягоди змолоти в блендері в пюре.

3.  Желатин залити 100 мл полуничного соку. Дати йому набухнути, поставити на вогонь, нагрівати, помішуючи, до повного розчинення желатину, до кипіння не доводити.

.Розчинений желатин влити в полуничне пюре, додати цукрову пудру, сік лимона, добре вимішати і охолодити до кімнатної температури.




.Охолоджену, але не до кінця застиглу масу збивати міксером на високій швидкості 6-7 хвилин, доки не посвітлішає і не загустіє.

.Викласти збиту масу в форму, застелену харчового плівкою, розрівняти. Поставити в холод на 3-4 години.

7.  Охолоджене суфле порізати квадратиками або витиснути фігурними формочками для печива. Кожен шматочок обваляти в цукровій пудрі.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.