Голубці з квасолею в томатному соусі


ІНГРЕДІЄНТИ
  • 1 капустина
  • 1 морквина
  • 2 цибулини
  • 2 склянки відвареної квасолі
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • 2 ст. ложки борошна,олія
  • сіль, перець, зелень


ПРИГОТУВАННЯ
Капусту відпарити та розділити на листки.
Дрібно порізати цибулю і обсмажити на олії.
Моркву очистити і натерти на грубій тертці, додати до цибулі і обсмажити. Сюди ж додати квасолю, дрібно посічену зелень, добре вимішати. 
На кожен капустяний лист викласти 2 ложки начинки і загорнути.
Викласти у змащену жиром форму з високими бортиками.
  Поставити на 20 хв. у розігріту до 200 градусів духовку.
Дістати голубці, залити томатною пастою, змішаною з 1/2 склянки води та борошном.
Повернути в духовку ще на 20 хвилин.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.