ІНГРЕДІЄНТИ
- 1 капустина
- 1 морквина
- 2 цибулини
- 2 склянки відвареної квасолі
- 2 ст. ложки томатної пасти
- 2 ст. ложки борошна,олія
- сіль, перець, зелень
ПРИГОТУВАННЯ
Капусту відпарити та розділити на листки.
Дрібно порізати цибулю і обсмажити на олії.
Моркву очистити і натерти на грубій тертці, додати до цибулі і обсмажити. Сюди ж додати квасолю, дрібно посічену зелень, добре вимішати.
На кожен капустяний лист викласти 2 ложки начинки і загорнути.
Викласти у змащену жиром форму з високими бортиками.
Поставити на 20 хв. у розігріту до 200 градусів духовку.
Дістати голубці, залити томатною пастою, змішаною з 1/2 склянки води та борошном.
Повернути в духовку ще на 20 хвилин.