Інгредієнти:
- 250мл молока
- 500г сметани
- 150г кукурудзяної крупи
- 1ч.л. солі
- 1ч.л. цукру
- 300г відварених білих грибів
- 200г свіжого сала (можна копчене)
- 200г бринзи
- 1 цибулина
Банош з грибами, салом та бринзою
Приготування баноша з грибами, салом та бринзою:
Сало нарізати невеликими кубиками:
Банош з грибами, салом та бринзою
Цибулю подрібнити:
Банош з грибами, салом та бринзою
Обсмажити сало до золотистого кольору:
Банош з грибами, салом та бринзою
Сало прибрати з сковорідки, обсмажити на жирі цибулю:
Банош з грибами, салом та бринзою
До цибулі додати гриби, трохи посолити, поперчити, обсмажувати до легкого рум'яного кольору:
Банош з грибами, салом та бринзою
У каструльці з'єднати молоко і сметану, додати сіль і цукор, довести суміш до кипіння
Банош з грибами, салом та бринзою
Тоненькою цівкою ввести крупу, весь час помішуючи варити кашу до загустіння:
Банош з грибами, салом та бринзою
Подавати банош з обсмаженою салом, грибами і шматочками бринзи:
Банош з грибами, салом та бринзою