Юшка з сьомги


Цей рецепт юшки із сьомги є одним з моїх улюблених варіантів приготування перших страв з червоної риби. Хоча, якщо бути точним, це не зовсім класичний рецепт юшки, адже її готують з річкової і, в ідеалі, тільки що спійманої риби - коропа, окуня або красноперки. Для приготування цієї юшки я буду використовувати черевце сьомги, але Ви можете взяти також хребет, хвостову частину або філе риби. Сьомгу можна замінити лососем або горбушею.


Інгредієнти для приготування юшки із сьомги:

Сьомга (лосось, горбуша) 300 г
Картопля (великого розміру) 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Перець горошком
Лавровий лист 1-2 шт.
Зелень
Вода 2 л
Рецепт приготування юшки із сьомги:

1. Поставити воду, щоб закипала.

2. Почистити і нарізати овочі. Картоплю нарізати кубиком, моркву - кружальцями, а цибулю розрізати на 4 частини.

Почистити овочі Моркву нарізати кружочками, а цибулю розрізати на 4 частини Картоплю нарізати кубиком
3. Сьомгу порізати на шматочки.

Сьомгу порізати
4. Коли закипить вода, закладаємо підготовлені картоплю, моркву і цибулю. Вогонь прикрутити і варити 15-20 хвилин.

Закладаємо овочі 
5. За 5-7 минут до окончания варки закладываем в уху кусочки семги, солим по вкусу, добавляем приправы и лавровый лист.

Закладаємо кусочки сьомги
6. У самому кінці додати дрібно нарізану зелень петрушки або кропу і відразу ж вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати трохи постояти.

Додати зелень
Тепер Ви знаєте, як приготувати смачну юшку з сьомги!



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.