Свинина запечена шматком в духовці


Сьогодні хочу запропонувати приготувати смачну свинину, яка запікається шматком в духовці у фользі! Таке м'ясо можна подавати і як гарячу страву, і як холодну закуску, також можна робити з ним бутерброди.
Для приготування найкраще брати свинину з жировими прошарками, тоді м'ясо вийде найбільш соковитим і ніжним.



Інгредієнти для приготування свинини в духовці у фользі:

Свинина 800 г
Часник 2 зубчики
Гірчиця у зернах
Перець чорний мелений
Перець червоний мелений
Лавровий лист 2 шт.
Сіль
Рецепт свинини шматком в духовці:

1. М'ясо промити і обсушити. Натерти сіллю і перцем з усіх боків.

Натерти м'ясо сіллю і перцем з усіх боків
2. Лаврові листочки порізати на кілька частин. Покласти м'ясо на харчову плівку і викласти на нього подрібнені лаврові листи. Загорнути м'ясо щільно в плівку і прибрати в холодильник на 2-3 години, можна на ніч.

Покласти м'ясо на харчову плівку і викласти на нього подрібнені лаврові листи
3. Часник нарізати пластинками або ось такими скибочками. За допомогою ножа зробити в м'ясі отвори і вставити в кожний скибочку часнику.

Часник нарізати пластинками або ось такими скибочками За допомогою ножа зробити в м'ясі отвори і вставити в кожний скибочку часнику
4. Змастити м'ясо гірчицею по всій поверхні, викласти м'ясо на фольгу, яка повинна бути блискучою стороною вгору.

Змастити м'ясо гірчицею по всій поверхні, викласти м'ясо на фольгу
5. Свинину загорнути, залишивши зверху невеликий отвір. Поставити запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 35-45 хвилин.

Свинину загорнути, залишивши зверху невеликий отвір
М'ясо запечене шматком в духовці готове! Подавайте його з зеленню і овочами або овочевими салатами!
Смачного!


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.